Alles over de Wanders gashaard

Wanders is een Nederlandse fabrikant en voorziet de haardenindustrie van een groot assortiment haarden en kachels. Meer informatie over de Wanders gashaard vindt u hieronder.

Facebook

Volg Wanders op Facebook voor actuele informatie.

Website

Bezoek de website van de Kachelkraker voor een volledig inzicht in het assortiment van Wanders en uw eigen gashaard uit te zoeken!

Twitter

Volg Wanders op Twitter voor actuele informatie.

Over de Wanders gashaard

Het verhaal achter de gashaard van Wanders

Wanders is een Nederlandse haardenfabrikant en voorziet de markt van een ruime selectie aan sfeervolle gashaarden. De gashaard van Wanders is door de jaren heen een succesverhaal gebleken door het gebruik van vooruitstrevende techniek. Tijdens de groei in de markt en de wijze waarop Wanders hierop inspeelde met het veelzijdige aanbod aan gashaarden kon het bedrijf zich vestigen als kwaliteitsfabrikant op de haardenindustrie. Een kenmerk waar Wanders nog altijd veel waarde aan hecht.

Tegenwoordig fabriceert Wanders een ruim assortiment bestaande uit vrijstaande gashaarden, hanghaarden, inzethaarden en inbouwhaarden. 

Wanders Lenga 800 ABE Gashaard De Wanders Lenga 800 ABE inbouw gashaard

Een haard van Wanders heeft een stijlvol design.

Een gashaard is een stijlvolle verwarmingsbron en voegt naast warmte ook een hoop sfeer toe aan uw interieur. Een inbouwhaard kan strak in een wand weggewerkt worden zodat het accent volledig op het vuur komt te liggen. Daarnaast zijn er vele opties en verschillende accessoires toepasbaar op een gashaard zodat u deze op uw interieur kunt afstemmen.

Wanders Douglas gashaardDe Wanders Douglas doorkijk gashaard

Voor de vrijstaande of hangende gashaarden heeft Wanders stijlvolle mantels ontworpen. Deze is strak of juist afgerond gevormd. Ook heeft deze gashaard vaak één of meerdere grote ruit(en) zodat het vuur in de gashaard erg goed zichtbaar is. 

Wanders Larix gashaardDe Wanders Larix gashaard is verkrijgbaar in vrijstaande- en hangende uitvoering

Bij een inzet gashaard van is altijd iets meer staal zichtbaar dan bij een inbouw gashaard. Bij een inbouwhaard valt namelijk een groot deel van de gashaard weg achter de ombouw. Een inzethaard is zeer geschikt voor plaatsing in een bestaande schouw of open haard waarbij het volledige oppervlak van de haard in de bestaande opstelling wordt geplaatst.

Wanders Square 60 front gashaardDe Wanders Square 60G inzethaard 

De diverse mogelijkheden van de Wanders gashaarden

Naast de verschillende soorten haarden van Wanders zijn er ook nog verschillende opties per haard beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit verschillende branderdecoraties, achterwanden, soorten brandstof en accessoires waaronder ontspiegelde beglazing. 

De kwaliteit en ontstaan van een Wanders gashaard

Een haard van Wanders wordt in eigen productie gefabriceerd. Hiervoor hanteert Wanders strenge kwaliteitsnormen. Van een gashaard mag u immers verwachten dat de haard een flink aantal jaren mee zal gaan. Ook vindt Wanders het belangrijk er geen doorsnee haard gemaakt wordt. Een gashaard moet uniek zijn ten opzichte van gashaarden. Er wordt rekening gehouden met de behoefte van de consumenten bij het ontwerpen van een gashaard. Wanders verdiept zich hierbij in de belevingswereld van haar klanten. Door een samenwerking met creatieve designers ontstaan er vervolgens bijzondere ontwerpen.

Wanders L:enga 500 ABE gashaardDe Wanders Lenga 500 ABE inbouw gashaard

De nieuwe branders van Wanders

Voor de Lenga serie heeft Wanders een nieuwe brander ontwikkeld. Het vuur kom bij deze brander uit de houtstammen en weergeeft een realistisch vuurbeeld.

Wanders Tali gashaardDe Wanders Tali vrijstaande gashaard

De Wanders Tali is een elegante vrijstaande gashaard die beschikt over een dynamisch branderbed die direct onder de houtset ligt. Hierdoor slaan de vlammen om de houtstammen wat een zeer fraai vuur oplevert.

Gebruiksgemak van Wanders

Een gashaard heeft vele voordelen. Een voorbeeld daarvan is het gebruiksgemak. Een gashaard kunt u bedienen met de hand, op afstand of via uw eigen smartphone bij gebruik van een WiFi module. Daarnaast kunt u het optionele EcoWave systeem aan de gashaard toevoegen. Dit systeem zorgt voor een natuurlijk en fluctuerend vlambeeld.

Wanders gashaard

De allures van de Wanders gashaard

De markt van Wanders limiteert zich niet alleen meer tot Nederlandse afnemers maar door een uitbreiding van de distributieketen is Wanders inmiddels ook internationaal actief. De haarden van Wanders worden aan een groot aantal Europese dealers geleverd zodat de haarden op een grotere schaal kunnen worden doorverkocht.