Alles over de thermoCet gashaard

thermoCet is een Nederlandse haardenfabrikant en is vooral actief in het ontwikkelen, produceren en distribueren van gashaarden en gaskachels.

Website

Bezoek de website van de kachelkraker voor meer informatie en een overzicht van de gashaarden van thermoCet.

Over de thermoCet gashaard

De termoCet gashaard kent een rijkelijk verleden

thermoCet is al decennia lang producent van sfeervolle gashaarden en gaskachels. Het begon voor de Nederlandse haardenfabrikant allemaal in de jaren zeventig toen twee compagnons plannen maakten voor het produceren van verwarmingsbronnen. De één kocht een complete inventaris van een oude ijzergieterij op. De ander beschikte als gastechnicus over veel kennis en kunde. Het samenwerken van deze compagnons bleek een gouden combinatie. Het resultaat? De geboorte van thermoCet in 1974. 

Thermocet Rose gaskachelDe thermoCet Rose klassieke gaskachel is nog altijd verkrijgbaar.

Tijdens een transitie in de jaren 80 waarbij houthaarden veel invloed uitoefent op de markt weet thermoCet het voor elkaar te krijgen om het assortiment op de internationale markt aan te bieden. De gashaard van thermoCet wordt populair in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje en zelfs de Verenigde Staten. 

De vraag naar een efficiëntere haard neemt toe in de jaren 90. Daarnaast ontwikkeld thermoCet een gashaard met meer bedieningsgemak en comfort. ThermoCet legt met haar nieuwe gashaard een basis in de markt door innoverende techniek.

Ten tijde van de millenniumwisseling staat de thermoCet gashaard bekend als een van de koplopers van de internationale  haardenindustrie.

Thermocet Trimline 73 front gashaard De thermoCet Trimline 73H front gashaard.

Gashaarden inbouw Trimline

De Trimline serie gashaarden van thermoCet bestaan uit inbouw gashaarden met een gesloten systeem. Voor deze gashaarden zijn erg veel mogelijkheden. Wilt u een gashaard die u strak weg kunt werken in een wand? Of bent u meer op zoek naar een authentieke open haard ervaring? Voor iedere vraag is er een thermoCet gashaard.

Thermocet Trimline 83 panorama gashaardDe Thermocet Trimline 83 panorama inbouwhaard.

thermocet gashaard

Oogstrelende vlammen

Het mooiste vuur hoeft niet zozeer door een houtkachel worden weergegeven. Laat u verassen door de wonderschone vlammen!

thermocet gashaard

Maatwerk & ruime keuze

De mogelijkheden voor het uitvoeren van een thermoCet gashaard zijn enorm. Combineer met de opties totdat u de haard van uw dromen hebt gevonden.

thermocet gashaard

Bedieningsgemak

Een gashaard staat voor optimaal bedieningsgemak. Hoe uw gashaard brandt kunt u zelf bepalen.

thermocet gashaard

Eersteklas kwaliteit

De gashaarden van thermoCet zijn van topkwaliteit. De haarden worden in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

Een gashaard past in ieder soort interieur. De haarden van thermoCet zijn voor zowel een klassieke als moderne stijl geschikt. Ook een combinatie met een schouw behoort tot de mogelijkheden.