Over Gashaard.org

Bent u op zoek naar een sfeervolle gashaard met een levensecht vlammenspel? Smaken verschillen en voor de keuze van een gashaard moet u daarom echt bij 't Stokertje zijn. In onze showrooms staan talloze opstellingen met een gashaard. Van verschillende merken hebben wij natuurlijk ook gashaarden brandend opgesteld. Zo hoeft u nooit een gok te nemen en weet u van tevoren al of de gashaard brandt zoals u het mooi vindt.
Bij de gashaard van tegenwoordig is het vlammenspel bijna niet van echt houtvuur te onderscheiden. Het branderbed, de houtstammenset of de kooltjes van de moderne gashaard zijn zo goed op elkaar afgestemd dat u zeker tevreden zult zijn. Heeft u al een open haard, maar wilt u niet meer hout stoken? Dan kunt u het beste kiezen voor een gasblok of een inzethaard op gas.
We hebben het nu gehad over de schoonheid van de dansende vlammen. Maar dat is natuurlijk niet de eerste keuze die gemaakt moet worden, die is functioneler van aard. De eerste vraag is natuurlijk of u voor een gashaard kiest als hoofdverwarming of als sfeerverwarming? Meestal kiezen onze klanten een gashaard voor de sfeer en het comfort. Voor meer informatie kunt u kijken op 't Stokertje.nl of bij een van onze filialen langskomen voor meer informatie