Alles over de Kalfire gashaard

Kalfire is een trendsettende haardenfabrikant. Meer informatie over de gashaard van Kalfire vindt u hieronder.

Facebook

Volg Kalfire op Facebook voor actuele informatie.

Website

Bezoek de website van de Haardenspecialist voor een inzicht in het actuele assortiment Kalfire haarden.

Instagram

Volg Kalfire op Instagram voor actuele informatie.

Over de Kalfire gashaard

Kalfire design gashaarden

Kalfire is een fabrikant van inbouwhaarden op gas, hout en elektrisch. Vooral de gashaard van Kalfire ligt uniek in de markt vanwege technische en esthetische innovaties. De wortels van het familiebedrijf Kalfire werden al in de jaren 80 geplant maar inmiddels mag Kalfire zich als een van de grote fabrikanten van de haardenindustrie noemen. 

Iedere Kalfire gashaard heeft een uniek design, optimaal gebruiksgemak en biedt ongeëvenaarde prestaties. Daarnaast is een Kalfire gashaard ontworpen om bijzonder te zijn en op te vallen in de markt.

Kalfire GP80-55C gashaard

Kalfire GP80-55C gashaard

De Kalfire gashaard is een innoverend product

Kalfire positioneert zich als trendsetter in de branche. Met regelmaat worden er verfrissende snufjes geïntroduceerd zoals de prestigebrander en de Natural Spark Generator. Deze technieken zijn ontwikkeld om in de gashaard een vuurbeeld te laten zien die bijna niet te onderscheiden is van het vuur uit een open haard. 

kalfire-natural-spark-generator_thumb.jpg

Prestigebrander van Kalfire

De prestigebrander van Kalfire is een gepatenteerde brander waarmee verschillende gashaarden van Kalfire zijn uitgerust. De brander weergeeft een natuurgetrouw vuurbeeld waarbij de vlammen rechtstreeks uit de keramische houtstammen komen.

Gashaarden die niet over een prestigebrander beschikken zijn uitgerust met een 3D-brander. Deze brander is breed gevormd en voegt extra hoogte aan het vuur toe.

Natural Spark Generator

De Natural Spark Generator van Kalfire is een unieke technologie die ervoor zorgt dat brandende vonkjes uit de bodem van de haard opstijgen. Deze technologie is als optie beschikbaar voor Kalfire gashaarden die uitgerust zijn met een prestigebrander.

Kalfire Natural Spark Generator

Duurzaamheid

Van een gashaard zou u waarschijnlijk niet verwachten dat deze bijdraagt aan een duurzame leefomgeving omdat de haard een fossiele brandstof verbruikt. Om hierop in te spelen heeft Kalfire de ECO-stand ontwikkeld. Naast acht normale standen kan de haard nu ook op een energiebesparende stand worden ingesteld. Deze ECO-stand zorgt voor een onregelmatig variërende aanvoer van gas. Door de afwisseling van de lage en hoge vlammen ontstaat er een levendige variatie in het vuurbeeld. Hiermee kunt u tot wel 40% op uw gasverbruik besparen.

Kalfire GP85-55S gashaard

Kalfire GP85-55S gashaard

De beleving van een gashaard van Kalfire

Een gashaard is een verrijking voor uw interieur. Met de aanschaf van een Kalfire gashaard voegt u naast een stijlvolle warmtebron ook een sfeervol element toe aan uw woning. Het mooie haardvuur van een Kalfire gashaard zorgt hierbij voor rust in huis.

Een gashaard kunt u zelf samenstellen door de grote hoeveelheid mogelijkheden en uitvoeren met accessoires die passen bij uw interieur. De Kalfire haard staat als basis van uw eigen ontwerp. De ombouw kunt u geheel naar wens vormgeven. Het design van de combinatie biedt ruimte voor uw eigen creativiteit.

Kalfire GP60-79 Gashaard

Kalfire GP60-79F gashaard

Mogelijkheden

De mogelijkheden binnen het gashaard assortiment zijn enorm. Er zijn vele keuzemogelijkheden en combinaties beschikbaar. De gashaarden zijn in diverse formaten en uitvoeringen leverbaar. Uw eigen ontwerp begint met één van de vijf basismodellen. Wilt u een fronthaard, een hoekhaard, een driezijdige haard, tunnelhaard of roomdivider? 

Vervolgens kunt u kiezen uit een zestal achterwanden. Een achterwand is erg belangrijk voor voor het uiterlijk van de gashaard en kan voor extra contrast van de vlammen zorgen. Standaard is een gashaard voorzien van een vlakke achterwand. Daarnaast kunt u kiezen voor een lamellen achterwand, geribbeld design achterwand, authentieke achterwand met steenmotief, klei achterwand of een keramische spiegelwand. 

Kalfire gashaard

Om een authentiek haardvuur na te bootsen heeft Kalfire de Hybride functie ontworpen. Deze functie kan optioneel op een gashaard van Kalfire worden uitgerust. Hierbij wordt de bodem van de gashaard voorzien van led verlichting. Deze verlichting imiteert gloeiende kolen van een haardvuur en is in te stellen op drie verschillende programma’s waarbij de lichtintensiteit varieert.

De gashaarden van Kalfire zijn standaard voorzien van een ruit waarbij geen lijsten zijn gebruikt rondom het glas. Op deze wijze kunt u ongehinderd naar het haardvuur kijken.

Naast standaard gepolijst glas kunt u een Kalfire gashaard ook uitvoeren met ontspiegeld glas, waardoor de ruit vrijwel onzichtbaar is en de haard amper van een open haard te onderscheiden is.

Kalfire gp105-79f gashaard

Kalfire GP105-79F gashaard

Tot slot zijn er verschillende lijsten verkrijgbaar die de haard met de ombouw verbindt. De mogelijkheid bestaat om de gashaard naadloos in te bouwen waarbij de ombouw vloeiend doorloopt op de kaderloze ruit.

Gebruiksgemak

Het vuur is slechts één druk op de knop bij u vandaan. Een Kalfire haard is gemakkelijk te bedienen via een luxe afstandsbediening. Daarnaast kunt u door de optionele iMatch Interface de haard ook bedienen via uw eigen smartphone. De Kalfire-App kunt u gratis downloaden in de Appstore. Tot slot kunt u de bediening van uw gashaard ook eenvoudig aansluiting op een domoticasysteem.

Kalfire GP70-75S gashaard

Kalfire GP 70-75S gashaard