Alles over de Helex gashaard

Helex fabriceert haarden van topkwaliteit door haar jarenlange ervaring in de sfeerhaardenindustrie. De gashaard van Helex voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en zijn eenvoudig in bediening.

Facebook

Volg Helex op Facebook voor actuele informatie.

Website

Bekijk de website van de Kachelkraker voor een volledig inzicht in het gehele assortiment gashaarden van Helex

Twitter

Volg Helex op Twitter voor actuele informatie.

Over de Helex gashaard

Het rijkelijk verleden van de Helex gashaard

Helex behoort tot de grotere fabrikanten op de sfeerhaardenindustrie en dat komt mede door een omvangrijk verleden in het ontwikkelen, produceren en aanbieden van sfeervolle haarden en kachels. Tegenwoordig is die ervaring terug te zien in de kwaliteit van het omvangrijke haarden assortiment dat Helex aanbiedt. Van oorsprong begon Helex als familiebedrijf meer dan 50 jaar geleden met het ontwerpen van open haarden. Door de toenemende aandachtigheid voor een duurzame leefomgeving heeft Helex ingespeeld op de markt door ook gesloten haarden toe te voegen aan het assortiment.

Helex I-Frame 120 30 gashaardHelex I-Frame 170 38 Front inbouw gashaard 

Het omvangrijke haardenassortiment van Helex

In de loop der jaren is Helex uitgegroeid tot een innoverende organisatie en een vooruitstrevende specialist op het gebied van haarden en kachels. Helex heeft een zeer compleet en gebalanceerd assortiment aan haarden, kachels én rookkanalen.

Rekening houdend met de populariteit van de verschillende soorten haarden kan er door eigen productie door Helex worden inspelen op de laatste ontwikkelingen. Zo heeft Helex ook de I-Frame gashaarden ontwikkeld. Deze innoverende serie gesloten inbouwhaarden zijn voorzien van modulerende branders voor een zo mooi mogelijk vlammenspel. De I-Frame gashaarden hebben een minimalistische uitstraling en zeer fijne kaderafwerking om een zeer strakke inbouwmogelijkheid te realiseren.

Helex I-Frame 63 45 Panorama gashaardHelex I-Frame 63 45 Panorama inbouw gashaard 

Tot het gashaard assortiment van Helex behoren maar liefst 28 verschillende I-Frame gashaarden in verschillende grootte, uitvoeringen en mogelijkheden, waaronder fronthaarden, hoekhaarden, driezijdige haarden, verticale haarden, doorkijkhaarden en roomdividers.

Een gashaard van Helex is niet alleen een directe warmtebron maar wordt ook beschouwd als een bijdetijds interieurobject en voegt naast warmte ook sfeer toe aan uw interieur. Een gashaard is een verrijking voor uw woning met een sfeervol element.

Helex I-Frame 100 38 Panorama gashaardHelex I-Frame 100 38 Panorama inbouw gashaard 

Een gashaard van Helex wordt alleen verkocht door een geselecteerde dealer die verstand heeft van zaken. Vakkundigheid is hierbij een vereiste. Zo weet u dat uw gashaard wordt behandeld door vakmensen met oog voor detail.

Hieronder een sfeerimpressie van verschillende Helex gashaarden.

Gashaarden van Helex staan garant voor topkwaliteit

Een gashaard van Helex is een product van topkwaliteit. Dit komt echter niet alleen vanwege de enorme schat aan ervaring die de organisatie heeft opgebouwd. Iedere haard voldoet namelijk aan de strengste kwaliteitsstandaarden. De gashaarden worden in een professioneel laboratorium ontwikkeld en door een instituut van diverse keurmerken voorzien. Hier ontstaat de basis voor een gashaard van topkwaliteit met een veilige werking.

Helex I-Frame 83 60 gashaardHelex I-Frame 83 60 Front inbouw gashaard 

Het bedieningsgemak van Helex gashaarden

Een gashaard van Helex is eenvoudig te bedienen. Standaard ontvangt u bij een gashaard een luxe afstandsbediening met verschillende functies. Daarnaast kunt u de gashaard optioneel bedienen met uw eigen smartphone of tablet.

Helex gashaard

De gashaarden zijn voorzien van een dubbele brander. Op minder koele dagen kunt u dus nog altijd gebruik maken van uw gashaard. Door de achterste brander uit te schakelen halveert u de warmteafgifte terwijl het vlammenspel op een mooi niveau blijft. Daarnaast verbruikt de gashaard ook nog eens aanzienlijk minder brandstof! 

De stijlvolle Helex gashaarden

De gashaarden van Helex passen door de verschillende mogelijkheden bij vele uiteenlopende interieurstijlen. U kunt zelfs een gashaard naar voorkeur samenstellen zodat de haard passend is bij de stijl in uw woning.

Helex I-Frame 83 60 Panorama gashaardHelex I-Frame 83 60 Panorama inbouw gashaard 

Vele verschillende uitvoeringen, mogelijkheden en accessoires

De gashaarden van Helex kunnen uitgerust worden met verschillende soorten achterwanden, ruiten, branderdecoratie en overige accessoires. 

Wilt u liever een gashaard met een neutrale vlakke achterwand, of lamellen achterwand. Past een geribbelde design achterwand of een authentieke achterwand van steenmotief meer bij uw interieur?

Daarnaast kunt u een gashaard van Helex uitrusten met ontspiegeld glas. Standaard is een gashaard uitgerust met gepolijst glas maar bij een ontspiegelde ruit wordt er een open haard situatie gesimuleerd. Het lijkt alsof er geen ruit voor zit en waardoor u ongestoord van het vuur kunt genieten.

Helex I-Frame 83 60 gashaardHelex I-Frame 83 60 Hoek inbouw gashaard 

Ook kunt u kiezen uit verschillende branderdecoraties waarbij een natuurgetrouwe keramische houtstammenset standaard is maar u ook kunt kiezen uit kiezelstenen, basalt-split of carrara-split stenen. 

Tot slot zijn er nog accessoires zoals een gloeibodem van LED-verlichting en een decoratieve lijst verkrijgbaar.