Alles over de Global Fires gashaard

Als je meer wilt weten over de voordelen van een Global Fires haard dan ben je hier aan het juiste adres.

Facebook

Volg Global Fires op Facebook voor nieuws en actuele informatie.

Website

Op de website van de Haardenspecialist vindt u een overzicht van Global Fires gashaarden en kunt u ook uw eigen Global Fires gashaard uitzoeken!

Twitter

Volg Global Fires op Twitter voor meer actuele informatie.

De Global Fires gashaard en haar voordelen!

Global Fires gashaarden worden gefabriceerd door Dru Verwarming en hebben een hele gunstige prijs-kwaliteit verhouding.  Met een Global Fires gashaard heb je warmte en gezelligheid met één druk op de knop.

Een Global Fires gashaard is een slimme keuze

Global Fires heeft een ruim assortiment aan gashaarden die door de vele keuzemogelijkheden in ieder interieur goed tot hun recht komen. Een gashaard van Global Fires kan je zelf samen stellen met verschillende soorten glas, achterwanden en branderdecoratie. Door de vele opties is er altijd een geschikte combinatie te maken die aan jouw voorkeuren voldoet.

Global Fires 70XT CF GashaardGlobal Fires 70XT CF inbouwhaard op gas

Kenmerkend aan de Global Fires gaskachel is dat deze een compact formaat heeft en hierdoor voor vrijwel alle woonruimtes geschikt is. Installatie is erg eenvoudig en de haarden zijn gunstig geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Een echte aanrader dus!

Slimme vormgeving en ruimtebesparend

Een Global Fires gashaard is relatief ondiep waardoor de gashaard weinig ruimte in beslag neemt. Met een haard kan je zelfs de woonruimte anders indelen door de haard als roomdivider te gebruiken of op een hoek de haard te plaatsen.  Met een gashaard van Global Fires voeg je sfeer, warmte en een stijlvol interieurobject toe aan je woning. Onmisbaar voor elke sfeervolle inrichting…..

Global Fires 55XT BF GashaardGlobal Fires 55XT BF inbouw gashaard

Ruimte voor je eigen stijl

Wil je liever een haard met gepolijst glas of ontspiegeld glas? Een natuurgetrouwe keramische houtstammenset of liever een moderne kiezelsteenset als branderdecoratie? Vind je een zwart stalen achterwand, een spiegelende achterwand of een authentieke stenen achterwand beter passen bij je interieur? Voor een Global Fires haard zijn dit in een notendop de uitvoerbare opties. Vraag vooral je haardenspecialist om advies zodat je de beste keuze in jouw situatie kan maken.

Daarnaast kun je ook nog uit verschillende manieren van bediening kiezen zoals via een afstandsbediening, op je eigen smartphone of tablet via de WiFi of zelfs met domotica.

Global Fires 100 Triple BF gashaardGlobal Fires 100 Triple BF driezijdige inbouwhaard

Het motto van Global Fires: meer voor minder

De keuze voor een haard van Global Fires is zeer economisch door de aantrekkelijke prijsstelling. Dankzij de compacte vorm kan deze ook nog eens eenvoudig worden geplaatst zonder een ingrijpende noodzakelijke verbouwing. Desondanks lever je niet in op de kwaliteit. De haarden worden namelijk geproduceerd door de gerenommeerde haardenfabrikant Dru Verwarming. Wel zo betrouwbaar!

Het comfort en gemak van een haard op gas

Met één druk op de knop van de afstandsbediening breng je de vlammen tot leven. Zo simpel is het. Stoken op gas is eenvoudig, maar ook schoon en veilig. Geen spattende vonken, stof en rookontwikkeling. En met één druk op de knop schakel je de haard zo weer uit.