Over de Gazco gaskachel

Gazco is een Engelse haardenfabrikant en onderdeel van de Stovax Heating Group. Meer informatie over de Gazco gaskachel vindt u hieronder.

Website

Bezoek de website van de kachelkraker voor meer informatie en een overzicht van de gaskachels van Gazco.

Youtube

Bezoek het Youtube kanaal van Stovax & Gazco voor sfeerimpressies en informatieve video's.

Over de Gazco gaskachel

De historie van de Gazco gaskachel

Gazco is een Engelse haardenfabrikant en richt zich op het ontwikkelen en produceren van de gaskachel en elektrische haard. Gazco is onderdeel van de Stovax Heating Group. In 1988 werd Gazco als zusteronderneming van Stovax opgericht. Het geheim achter het succes van de organisatie is de onberispelijke kwaliteit van de haarden. Ongeacht welke vorm van brandstof de kachel verbruikt, een kachel van Stovax of Gazco functioneert naar behoren. 

Gazco Huntingdon 40 gaskachelDe Gazco Huntingdon 40 gaskachel

Een unieke samenwerking tussen Gazco en Stovax

Uniek op de markt is de samenwerking tussen de twee bedrijven die samen een veelzijdig assortiment aanbieden waarbij er vele modellen verkrijgbaar zijn die in verschillende brandstof uitvoeringen geleverd kunnen worden.

Gazco Riva 670 gashaardDe Gazco Riva2 670 inbouw gashaard. 

De gashaarden van Gazco

Tot het assortiment van de gashaardenspecialist behoren vrijstaande haarden, inbouw haarden en hangende haarden. Er zijn zowel modellen met een authentieke stijl als modellen in een moderne uitvoering.

De waarden van Gazco

De visie van de Engelse onderneming is om een zo efficiënt mogelijke verbranding mogelijk te maken. Continu is het bedrijf bezig met het optimaliseren van het energieverbruik en het elimineren van mogelijke uitstoot. Een efficiëntere gaskachel is voordeliger in verbruik dan een gaskachel met een lagere rendementswaarde. Een gashaard met een gesloten verbranding is over het algemeen ook zuiniger in verbruik dan een gashaard met een open verbranding. Ook zijn er voor deze gashaarden meer mogelijkheden voor het rookkanaal dan bij een open systeem.

Gazco Sheraton 5 gaskachelDe Gazco Sheraton gaskachel

Open- of gesloten verbranding

Heeft u een bestaande schoorsteen met beperkte beschikbare ruimte? Dan is een gaskachel of gashaard met een open verbranding zeer geschikt. Heeft u geen bestaande rookgasafvoer en ook niet de intentie om dit aan te laten leggen? Dan is een gaskachel of gashaard met een gesloten systeem in combinatie met een muurdoorvoer juist weer geschikt.

Gazco Vogue De Gazco Vogue Midi gaskachel

Gazco biedt de mogelijkheid aan om bij verschillende gashaarden te kiezen uit beide verbrandingssystemen.