Alles over de Dru gashaard

Dru Verwarming is door eeuwenlange ervaring in het fabriceren van kwaliteitsproducten uitgegroeid tot één van de grootste haardenfabrikanten op de markt. Meer informatie over de gashaarden van Dru vindt u hieronder.

Facebook

Volg Dru op Facebook voor nieuws en actuele informatie.

Website

Bekijk de website van de Haardenspecialist voor een inzicht in het assortiment gashaarden van Dru en uw eigen haard uit te zoeken!

Twitter

Volg Dru op Twitter voor nieuws en actuele informatie.

Ove de Dru gashaard

DRU Verwarming is een Nederlandse producent van een rijkelijk assortiment aan sfeervolle gashaarden. Niet voor niets mag Dru zichzelf hofleverancier noemen in de sfeerhaardenindustrie.

De historie van een Dru gashaard

DRU werd in 1754 opgericht en kent een riante geschiedenis in het maken van producten van onberispelijke kwaliteit.  Inmiddels behoort DRU tot één van de oudste bedrijven van Nederland. Waar er lang geleden nog potten en pannen werden gemaakt houdt DRU zich tegenwoordig bezig met de productie en ontwikkeling van verwarmingsapparaten, waarbij de focus ligt op sfeervolle warmtebron voor in uw woning. Hierbij komt de gashaard van Dru om de hoek kijken.

Dru Maestro 60/2 Eco Wave gashaard

Dru Maestro 60/2 Eco Wave hoek inbouwhaard 

De kernwaarden voor het fabriceren van jouw Dru gashaard

De balans tussen mens en omgeving

Door DRU wordt een duurzame bedrijfsvoering gehanteerd als het gaat om het productieproces, hierbij is er balans tussen mens en omgeving en gaat klanttevredenheid hand in hand met de milieuvriendelijkheid.

Het realiseren van een sfeerverwarmingsproduct vraagt om toewijding, de medewerkers van DRU houden zich daarom niet alleen maar bezig met het optimaliseren van jouw toekomstige gashaard maar vooral ook met de relatie tussen haar medewerkers, haar klanten en de leveranciers. Iedere partij speelt in dit proces namelijk een cruciale rol waarbij er hard wordt gewerkt om van jouw gashaard een fraai eindproduct te maken.

Bedieningsgemak van een Dru gashaard

Het bedienen van jouw eigen Dru haard is eenvoudig en functioneel. De gashaarden van Dru zijn zowel bedienbaar via een afstandsbediening, een smartphone of tablet als via handbediening. Natuurlijk staat het gemak van de klant daarbij centraal. Vele gashaarden van Dru zijn voorzien van het Eco Wave systeem waarbij de gashaard een fluctuerend vuur weergeeft en je op een energiebesparende wijze warm wordt.

De ontwikkeling van een mooie gashaard gebeurt met een achterliggende gedachte. Hoe kan een gashaard van Dru nog comfortabeler en vernieuwender zijn en hoe kan de gashaard nog slimmer functioneren?

Om de behoeftes van de gebruiker te inventariseren is het contact met de klant essentieel. Op deze manier maakt Dru het verschil.

Een gashaard van Dru is van topkwaliteit: een hoogwaardige ambitie

Dru hanteert een eeuwenoude ongeschreven regel: afspraak is afspraak. Beloftes zijn heilig en moeten waargemaakt worden. Een ambitieuze en kritische houding is nodig om de kwaliteit altijd te waarborgen.

De innovatieve ontwikkeling van Dru gashaarden

Een vooruitstrevend beleid waarbij innovatie een belangrijke pijler is in het productieproces, dat is waar Dru voor staat. Er wordt continue gewerkt aan verbetering. Zelfkritisch, nieuwsgierig, leergierig en openstaand voor feedback zijn waarden die ervoor zorgen dat je straks echt de kachel van je dromen krijgt.

Dru Maestro 60 Eco Wave gashaard

Dru Maestro 60 Eco Wave inbouw fronthaard 

Innovatie en Dru zijn onlosmakelijk verbonden, dit heeft ervoor gezorgd dat de fabrikant zichzelf na meer dan 250 jaar nog steeds marktleider mag noemen, dat was in 1754 al het geval bij het verwerken van ijzererts in de wereldberoemde Dru pannen.

Rond 1959 toonde Dru wederom haar innovatie, toen het aardgas in Slochteren werd ontdekt begon Dru namelijk met het fabriceren van haar eerste gashaard. Enige tijd daarna ontwikkelde Dru haar eerste gashaard met een gesloten verbrandingssysteem, dat is een systeem dat tot op de dag van vandaag nog steeds wordt toegepast op gashaarden en veelal als standaard wordt gehanteerd.

Dru Maestro 75 Eco Wave gashaard

Dru Maestro 75 Eco Wave inbouw gashaard 

Een gashaard van Dru is sfeervol én duurzaam

Met een gashaard van Dru voeg je sfeer en warmte toe aan je interieur, bovendien is de gashaard van Dru voorzien van de nieuwste technieken met en levensecht vlambeeld.

Dankzij het grootschalige assortiment aan gashaarden van Dru en de vele verschillende mogelijkheden is er altijd een haard te vinden die geschikt is voor jouw interieur! 

Hieronder vind je alvast een aantal sfeervolle video’s die het vuurbeeld van Dru Maestro gashaarden weergeven:

Passie voor het vak

Gashaarden en gaskachels worden bij Dru met passie en enthousiasme gemaakt en dat leidt tot geweldige resultaten. De ruim 260 jarige historie van Dru heeft ervoor gezorgd dat er een schat aan ervaring is ontstaan en dat de gashaarden die Dru tegenwoordig fabriceert innovatief en vooruitstrevend zijn.

Garantie op kwaliteit en vakmanschap

Eeuwenlang staat Dru al garant voor topkwaliteit. De haarden worden met liefde en vakmanschap ontworpen en gefabriceerd. Dat is tot op de dag van vandaag goed terug te zien in het omvangrijke assortiment aan gashaarden van DRU:

Wil je kennis maken met het gehele assortiment van DRU? Klik dan hier.

Onderstaand vind je alvast een voorproefje met een aantal fraaie uitvoeringen:

Dru Maestro 80/3 Gashaard

Dru Maestro 80/3 Eco Wave driezijdige gashaard 

Dru Passo Eco Wave Gashaard

Dru Passo vrijstaande gaskachel 

Dru Maestro 75XTU Eco Wave Gashaard

Dru Maestro 75 XTU Eco Wave roomdivider doorkijkhaard 

Dru Trio Gashaard

Dru Trio vrijstaande gaskachel 

Dru Maestro 75 Tunnel gashaard

Dru Maestro 75 Tunnel Eco Wave doorkijkhaard 

Dru Maestro 100 Eco Wave Gashaard

Dru Maestro 100 Eco Wave  frontmodel

Dru Maestro 60/3 Eco Wave Gashaard

Dru Maestro 60/3 Eco Wave driezijdig model 

Dru Diablo Next Gashaard

Dru Diablo Next hanghaard wandmodel 

Dru Maestro 80/2 Eco Wave Gashaard

Dru Maestro 80/2 hoekhaard