Alles over de Bellfires gashaard

Laat je verrassen door het aanbod van Bellfires en vind de gashaard waar je echt blij van wordt!

Facebook

Volg Barbas Bellfires op Facebook voor nieuws en actuele informatie.

Website

Bekijk de website van de Haardenspecialist voor een inzicht in het assortiment gashaarden en je eigen Bellfires gashaard uit te zoeken!

Instagram

Volg Barbas Bellfires op Instagram voor nog meer nieuws, leuke foto's en informatie.

De voordelen van een Bellfires gashaard

Bellfires is een Nederlandse haardenfabrikant en biedt een veelzijdig assortiment aan gashaarden en gaskachels. Kwaliteit en een zo mooi mogelijk vlambeeld zijn de belangrijkste speerpunten voor Barbas Bellfires bij de ontwikkeling van een nieuwe gashaard.

Het verhaal achter Bellfires

Bellfires produceert al vanaf 1976 sfeervolle en functionele gashaarden. Een gashaard van Bellfires voldoet aan een hoge kwaliteitsstandaard. Daarom staat Bellfires in Nederland bekend als een betrouwbare fabrikant.  Met passie en vakmanschap worden de gashaarden door deze Nederlandse fabrikant ontwikkelt en geproduceerd. Een gashaard van Bellfires heeft een optimale vuurbeleving door de toepassing van de nieuwste branders. Innovatie en duurzaamheid zijn belangrijke waarden bij Bellfires.

Bellfires Room Divider Lare gashaardBellfires Room Divider Large 3 inbouw gashaard

De gashaarden van Bellfires worden in de fabriek in Bladel geproduceerd. In hetzelfde pand bevindt zich ook het hoofdkantoor en de showroom. Een gashaard wordt door Bellfires niet gezien als een doorsnee product maar als een persoonlijk toevoeging aan je interieur. Daarom worden de haarden met liefde gemaakt en dat zie je terug in het eindproduct. Het draait tenslotte allemaal om beleving.

Variaties op de Bellfires gashaard

De gashaarden van Bellfires bestaan uit meer dan honderd verschillende basismodellen die in duizenden combinaties uitgevoerd kunnen worden. Zo is er altijd een gashaard van die aan uw wensen én voorkeur voldoet.

  • De Original Bell serie bestaat uit gesloten inbouwgashaarden en biedt vele mogelijkheden en keuzevrijheid.
  • De Smart Bell serie kenmerkt zich door haar mogelijkheid voor zowel inbouw als inzet en is hiermee ook geschikt bij renovatie.
  • Tot de Unica serie behoren een reeks gashaarden met een open verbrandingssysteem en zijn zeer geschikt als inzethaard in een bestaande openhaard situatie.
  • Tot slot is er de BOX Gas serie bestaande uit vrijstaande gashaarden en hanghaarden met een strak ontwerp.

Wilt u nu uw eigen gashaard van Bellfires uitzoeken? Het gehele assortiment van Bellfires vind u via deze link. Neem gerust een kijkje en laat u daarna voorlichten door de haardenspecialist.

Een haard van Bellfires wordt speciaal voor iedere klant in de fabriek gemaakt en ondergaat na de productie een grondige kwaliteitscontrole. Op deze manier zorgt Bellfires ervoor dat uw gashaard voldoet aan uw specifieke voorkeuren. De fabricage gebeurt met de hand, waarbij het vakmanschap van iedere monteur zorgt voor een persoonlijk meesterwerk.

Bellfires Corner Bell Small GashaardBellfires Corner Bell Small 3 inbouw gashaard

Een gaskachel of gashaard met een unieke uitstraling

De mogelijkheden zijn eindeloos bij de zoektocht naar een gashaard. Ga je voor een inbouwmodel die subtiel wegvalt in de muur of is een vrijstaande gaskachel meer iets voor jou? Ook het vuurzicht heeft een grote invloed op de uitstraling van je gashaard. Bij een 3-zijdige gashaard, een tunnelhaard en een hoekmodel heb je veel zicht op het vuur. Bij een fronthaard zie je het vlammenspel alleen aan de voorzijde. Daarnaast zijn er nog verschillende branders die ieder een ander vuurbeeld weergeven. De haarden van Bellfires zijn voorzien van een dubbele brander. Wanneer het koud is kunt u de haard met beide branders op vol vermogen laten verwamen. Wanneer het echter minder koud is kunt u de achterste brander uitschakelen, waardoor de haard minder warmte afgeeft. Hierbij blijft de haard toch een vol vuurbeeld weergeven.

Bellfires BOX Gas 55 gashaardBellfires BOX Gas 55 vrijstaande gaskachel

Het team van Barbas Bellfires

Iedere dag worden er weer mooie gashaarden gemaakt in de fabriek van Bellfires. Honderden werknemers zorgen ervoor dat de haarden met passie ontwikkeld, geproduceerd en verkocht worden. Bij Bellfires maakt een professioneel team van vakmensen zich hard om al haar klanten van dienst te zijn en op maat te kunnen bedienen.

Bellfires View Bell York GashaardBellfires View Bell York 3 inbouw gashaard

Ontwikkeling van de Bellfires gashaarden

Iedere gashaard begint als concept op de tekentafel. Het is belangrijk dat de uitstraling van de gashaard aansluit bij de individuele wens van iedere specifieke klant. De Research & Development afdeling brengt de haard vervolgens tot leven. De haard ondergaat verschillende tests, wordt verbeterd en doorontwikkeld. De gashaard is pas geschikt voor de verkoop nadat iedere voorwaarde is voldaan.

Het fabricageproces van de Bellfires gashaard

Een gashaard wordt bij aanschaf door een erkend dealer verkocht.  Iedere gashaard heeft een uniek nummer die aan de klant verbonden is. De onderdelen worden na de bestelling gemonteerd en afgewerkt. De voorbereiding is het belangrijkste aspect in het productieproces. Een gashaard van Bellfires is van de beste kwaliteit en heeft de langste levensduur. Het materiaal wordt eerst ontvet en gewassen alvorens het met de hand wordt gespoten. De lak wordt afgebakken en de gashaard wordt voorbereid voor montage. Het afmonteren gebeurt volledig met de hand. Uit de onderdelen ontstaat een complete gashaard gemaakt.

Bellfires York Small GashaardBellfires York Small 3 inbouw gashaard